Over Purplish Works

Purplish Works is een klein, maar ook een flexibel en een zeer gedreven vormgeefbedrijf. Purplish Works krijgt energie van het bedenken van mooie ontwerpen en tegelijkertijd ook unieke grafische oplossingen voor haar klanten. Om dit te kunnen en te blijven verwezenlijken, houdt Purplish Works zich aan de volgende drie kernwaarden: Onderscheidenheid; veelzijdigheid en flexibel zijn. 

Onderscheidend

Onderscheidenheid zit bij Purplish Works in de aard van het beestje. Purplish Works gaat altijd voor het mooiste resultaat, zelfs al gaat het om de meest simpele ontwerpen. Purplish Works haalt voldoening uit het maken van een mooi grafisch ontwerp.

veelzijdig

Purplish Works is van vele markten thuis en kan hiermee veel toegevoegde waarde bieden aan jouw product. Ben je opzoek naar enkel een grafisch ontwerp, of ook naar iemand die kan helpen bij het implementeren ervan? Purplish Works kan je helpen bij verschillende diensten.

flexibel

Iedere klant en iedere grafisch ontwerp is uniek. Purplish Works luistert naar de wensen van de klant en zet zich in om haar diverse klanten zo goed mogelijk te helpen. Denk hierbij aan meedenken in prijs, planning, behoefte of door klusjes op tijdelijke basis als freelance uit te voeren.

Persoon achter..

Mijn naam is Alissa. Ik werk als zelfstandig grafisch ontwerper en ik ben de trotse eigenaar van Purplish Works. Ik haal ontzettend veel energie uit mijn werk en ik heb, zoals je misschien al hebt gemerkt, een enorme passie voor vormgeving. Ik raak geïnspireerd door creatieve elementen en ik laat me graag verleiden door mooie kleuren.

Ik zet mijn perfectionisme in zijn kracht en ik ga nauwkeurig en kwalitatief te werk. Ik ben een goede luisteraar en ik zet jouw wensen graag om naar een mooi en uniek ontwerp.

purplish works