Media uitingen

Wanneer je geen vormgever in huis hebt, kan dit ervoor zorgen dat veel content op een gegeven moment verouderd gaat ogen. Purplish Works kan je helpen door ervoor te zorgen dat jouw content up-to-date blijft, mee verandert met de tijd en niet saai wordt. Bij Purplish Works kun je terecht voor onder andere: brochures, folders, flyers, banners, advertenties, website designs, posters, nieuwsbrieven, verpakkingen, content voor social media. Ben je op zoek naar een grafische dienst en kun je die hier of elders niet zo makkelijk vinden? Neem dan gerust contact met mij op en dan help ik je hier heel graag bij!


Brochures, Folders & Flyers

media uitingen

Heb je een tof product en wil je die graag promoten in een mooie brochure? Wil je klanten uit de buurt binnenhalen naar je winkel d.m.v. een leuke folder? Of sta je binnenkort op een beurs en wil je je potentiële klanten flyers meegeven die er zeker voor zullen zorgen dat ze je terugbellen? Voor diverse media uitingen kun je terecht bij Purplish Works. Een brochure, folder of een flyer maken is niet eenvoudig om zelf vorm te geven. Laat staan een professionele waarmee je wilt opvallen tussen je concurrenten! Ik help je graag bij het maken van goede media uitingen die jouw bedrijf nodig heeft.


Advertenties & Banners

media uitingen

Richt jij je vooral (of wil je juist meer richten) op online klanten? Dan heb je hiervoor online media uitingen nodig zoals advertenties of banners die je op je website of in je nieuwsbrieven kunt plaatsen. Daarnaast trekst een mooi vormgegeven banner trekt veel meer aandacht. Ook is het zo dat niet iedere bedrijf een vormgever in huis heeft waardoor zulke aspecten sneller verwaarloosd worden. Purplish Works kan je helpen door jouw bedrijf, in de vorm van kleinere opdrachten, toch de online content te leveren die grotere ondernemingen hebben.


Works

Benieuwd naar mijn werkwijze?

1. Let's meet!

De eerste stap van onze samenwerking begint met een intake (dit kan via telefoon/skype/per mail). Hierin gaan we samen jouw ideeën bespreken en jouw wensen in kaart brengen. Met deze voorbereiding kan ik mijn ontwerp perfect laten aansluiten op jouw wensen. Hiermee zorgen wij er samen voor dat jij hetgeen krijgt waar jij naar opzoek bent!

2. Budget

Wanneer jouw wensen zijn vastgesteld, maak ik een prijsopgave en een daarbijbehorende planning. Deze moet erover zorgen dat we samen tot een overeenkomst komen zodat ik aan de slag kan met jouw project!

3. Design

Nadat de overeenkomst akkoord is, wordt jouw project uitgewerkt. Hierbij word jij er natuurlijk ook bij betrokken om te borgen dat het resultaat aan jouw verwachting voldoet!

4. Final

Nadat de puntjes op de i zijn gezet, het project helemaal is afgerond en alles eromheen netjes geregeld is, wordt jouw project aan jou opgeleverd. Doelstelling hierbij is dat jij een nieuwe tevreden klant bent!

Kan ik iets voor je betekenen?

Get in touch