Rock Your Body boek - The Green Happiness

Een gezonde voeding en voldoende bewegen gaan altijd hand in hand bij een gezonde leefstijl. Om hierop in te spelen zijn de meiden van The Green Happiness en Jeroen Krak van Model Workout gaan samenwerken om een boek op de markt te brengen die gezonde voeding combineert met sport. Dit moest resulteren in een boek, die zowel het doelgroep van The Green Happiness als het doelgroep van Model Workout aanspreekt.

Gezien de goede ervaringen van The Green Happiness met het werken in een locatie als in Ibiza, is ook dit boek (net als het 50 Days of Green Happiness Zomereditie) grotendeels in Ibiza geschreven en is hier ook het beeldmateriaal gemaakt. Hierbij zijn vele workout video's opgenomen, gerechten gefotografeerd en hier is dan ook de inspiratie voor de vormgeving opgedaan. Er is gekozen voor een stoere uitstraling in een strakke layout, met frisse kleuren. De grootste uitdagingen van dit project was komen tot besluiten met de drie kapiteinen :).

Dit heeft geresulteerd tot het Rock Your Body boek, een van de mooiste boeken van mijn portfolio. Het Rock Your Body boek is een combinatie van heerlijke gezonde recepten, informatie over sport en workout videos (via een online platform). Het boek is zeer goed ontvangen en heeft beide doelgroepen aangesproken en samengebracht. Ook heeft dit boek vele leuke reacties gekregen op social media.

 

boekontwerpboekontwerp