Boeken en ebooks

Ben je op zoek naar een mooie vormgeving voor je boek, e-book of misschien een zakelijk document waarmee je een goede indruk wilt maken? En heb je zelf niet de kennis in huis om dit te doen? Als Purplish Works ben ik gespecialiseerd in het vormgeven en opmaken van o.a. boeken en ebooks en andere documenten. Een mooie en goede vormgeving leest fijner en zal sneller de aandacht trekken van je lezers of klanten. Hier heb je goed, overzichtelijk, werkbaar maar ook mooi materiaal voor nodig.

Purplish Works duikt graag in jouw materiaal om hier een resultaat van te maken dat aan de vereisten/behoefte voldoet. Een boek met een mooie en professionele vormgeving en een goede lay-out kun je met een gerust hart in de handen van Purplish Works overlaten.

 

Works

e-booke-book

The Sanny Side Up / SannyZoektGeluk

 

BEKIJK CASE
e-booke-book

Koken met essentële oliën Boek / The Green Happiness

 

BEKIJK CASE
e-booke-book

Rock Your Body Boek / Model Workout & The Green Happiness

 

BEKIJK CASE
e-booke-book

Your 50 Days Of Green Happiness / The Green Happiness

 

BEKIJK CASE
e-booke-book

Your 50 Days Of Green Happiness / The Green Happiness

 

BEKIJK CASE
e-booke-book

Detox Book / The Green Happiness

 

BEKIJK CASE

Hoe gaan we te werk? Samen kijken we naar hoe we een mooi en kwalitatief boekontwerp kunnen maken dat in jouw budget past. Hierin kunnen we ook nadenken over een passende lay-out, drukmethoden, boekformaat, papiersoort en nog meer. Jij zorgt voor de inhoud van het boek en Purplish Works zorgt ervoor dat jouw boek er aantrekkelijk uit ziet!

Let's meet!

De eerste stap van onze samenwerking begint met een intake (dit kan via telefoon/skype/per mail). Hierin gaan we samen jouw ideeën bespreken en jouw wensen in kaart brengen. Met deze voorbereiding kan ik mijn ontwerp perfect laten aansluiten op jouw wensen. Hiermee zorgen wij er samen voor dat jij hetgeen krijgt waar jij naar opzoek bent!

Budget

Wanneer jouw wensen zijn vastgesteld, maak ik een prijsopgave en een daarbijbehorende planning. Deze moet erover zorgen dat we samen tot een overeenkomst komen zodat ik aan de slag kan met jouw project!

Ontwerp

Nadat de overeenkomst akkoord is, wordt jouw project uitgewerkt. Hierbij word jij er natuurlijk ook bij betrokken om te borgen dat het resultaat aan jouw verwachting voldoet!

Final

Nadat de puntjes op de i zijn gezet, het project helemaal is afgerond en alles eromheen netjes geregeld is, wordt jouw project aan jou opgeleverd. Doelstelling hierbij is dat jij een nieuwe tevreden klant bent!